Prima pagină » Diverse » Masuri de protectie in piete si targuri Craiova

Masuri de protectie in piete si targuri Craiova

Masuri de protectie in piete si targuri Craiova subordonate Primariei Craiova, pentru a se evita infectia cu noul coronavirus.
SC Piete si Targuri Craiova SRL ia noi masuri restrictive in pietele din Craiova si in Targul Municipal din localitate, in contextul noilor reglementari din Ordonanta Militara adoptata sambata, 21 martie 2020.

Se urmareste si modul de implementare a masurilor privind personalul care isi desfasoara activitatea in unitati cu mai mult de 99 de angajati, dar si evitarea aglomeratiei in cadrul serviciilor cu publicul, ajungandu-se pana la limitarea accesului la un numar redus de persoane.

Activitatile de control si verificare a tuturor institutiilor subordonate Primariei Municipiului Craiova vor avea loc zilnic in perioada imediat urmatoare, a declarat Primarul Craiovei, Mihail Genoiu.
Personalul de paza a fost instiintat sa puna in aplicare deciziile luate si sa se asigure ca cetatenii care apeleaza la serviciile publice respecta normele impuse.

Recomandare:
– daca se ajunge intr-una din piete, avut mare grija la pastrarea unei distante corespunzatoare fata de persoanele din jur si dezinfectarea mainilor cat mai des cu putinta.
Masuri de protectie in piete si targuri Craiova

Consideri interesant? Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.