Prima pagină » Diverse » Masinile Google Street View au ajuns in Romania

Masinile Google Street View au ajuns in Romania

Masinile Google Street View au ajuns in Romania, iar in urmatoarele luni, vor strabate sosele tarii nostre si vor vizita peste 100 de localitati.
Scopul lor este de a actualiza imaginile Street View din localitati, sosele si autostrazi pe Google Maps.

Preluarea de imagini 360 de grade cu acest program in Romania a inceput pe 26 martie, iar masinile celor de la Google vor acoperi zone si localitati din aproape toata tara.
Se au in vedere zonele, de la Bucuresti, Constanta, Calarasi, Ploiesti, Onesti sau Pascani, pana la Sibiu, Cluj, Sighetul Marmatiei, sau Arad.
Intreaga lista actualizata si completa a zonelor care vor fi fotografiate de masinile Google Street View in Romania poate fi consultata prin click pe Google Maps, sectiunea Explorati.

Masinile Google Street View au ajuns in Romania

Acest serviciu este disponibil in Romania incepand cu anul 2010, perioada in care au fost publicate primele imagini din cele mai importante orase pe Google Maps.
Acoperirea acestui serviciu la nivelul intregii tari s-a realizat in 2012, atunci cand au fost preluate imagini de pe o distanta de 40.000 de kilometri de drumuri, din 39 de orase si sute de obiective turistice.
Extinderea acestui program a continuat constant in tara noastra, imaginile din marile orase fiind actualizate si  la care s-au adaugat diferite obiective turistice.
Printre aceste se pot enumera Salina Turda, Castelul Bran, Cetatea Alba Iulia, Muzeul National Brukenthal sau fluviul Dunarea.

Ultima actualizare a imaginilor realizate in Romania cu acest program a avut loc in anul 2019, atunci cand au fost preluate imagini din cele mai importante orase si zonele adiacente acestora, dar si strazi prin care se conecteaza.
In anul 2018, in parteneriat cu World Wildlife Fund, peste 1 500 de kilometri de canale si drumuri din Delta Dunarii au fost fotografiate, aspect ce face ca orice persoana care detine o conexiune la internet, sa poata explora virtual frumusetile zonei.
Masinile Google Street View au ajuns in Romania si nu e de mirare daca ele vor fi si vizibile pe strazile si prin orasele mentionate.

Mai trebuie cunoscut un singur amanunt si anume, ca la nivel mondial, serviciul Google Street View este disponibil, in zilele actuale, in peste 85 de tari, inclusiv in Arctica si Antarctica.

Citeste si despre…
Aplicatia Google Maps
Viteza maxima autostrazi Olanda
Cum sa vinzi masina cat mai rapid
Pregatirea pentru parcare masina termen lung
Pe Facebook ne-ai dat Like?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.