Sari la conținut

Livrari si aranjamente flori in Craiova


Livrari si aranjamente flori in Craiova, atunci cand doresti sa aduci cat mai multa bucurie in viata unei persoane dragi, prin alegerea cu rafinament si eleganta, dintr-o intreaga varietate de buchete. Cu ajutorul nostru, prin intermediul magazinului Floraria Rhapsody, amplasat in Centrul Comercial Auchan Craiovita, ai cele mai frumoase aranjamente florale.

Floraria Rhapsody Craiova

Floraria Rhapsody o firma care are o traditie de familie de peste 40 de ani si, cunoscand florile pana in cel mai mic detaliu, ne concentram toata energia pentru ca fiecare livrare sa fie intocmai si sa poata aduce emotie si admiratie. Aici iau nastere cele mai frumoase compozitii florale, executate cu mult suflet de personal care indragesc florile. Scopul nostru este de a umple cu emotii pozitive chipurile si sufletele celor apropiati si dragi.

Livrari si aranjamente flori in Craiova

Realizam buchete si aranjamente florale pentru orice ocazii. Amenajam cu flori si compozitii florale locuri protocolare precum receptii, birouri, sali de conferinta. Cream buchetul miresei si toata gama de produse specifice unei nunti. Pregatim decoruri floristice pentru botez si orice petrecere cu fast. Aducem buchete și compoziții pentru evenimente corporative. Realizam si coroane si buchete pentru funerarii, acele momente mai putin placte.

Spre deosebire de multe alte florarii, Floraria Rhapsody este dedicata intru totul clientilor, celor ce indragesc si apreciaza florile pe care le oferim, iar munca depusa, pentru a-i ajuta sa aduca bucurie in viata celor dragi, este mereu facuta cu drag.


Atunci cand doriti sa surprindeti placut pe cineva drag, sau aveti nevoie de un aranjament deosebit pentru unul din evenimentele importante din viața Dvs., apelați la Floraria Rhapsody. Cu noi, aveti cele mai proaspete flori, cele mai simpatice cadouri si livrare directa destinatarului. Alegeti sa oferiti flori, mai ales ca suntem alaturi de Dvs. in orice moment al vietii, de la nastere, nunta, aniversari, pana la momente mai triste, pe scurt: alaturi in orice moment!

Va asteptam in Floraria noastra din Centrul Comercial Auchan Craiovita, sau puteti comanda la numarul de telefon 0765 495 949
Livrari Si Aranjamente Flori In Craiova

Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *