Sari la conținut

Cum sti daca cineva te-a blocat in telefon


Cum sti daca cineva te-a blocat in telefon, prin cateva indicii care te pot ajuta sa iti dai seama de acest aspect nedorit. Daca intampini probleme la contactarea unei persoane printr-un apel telefonic, sau mesaj text, este posibil ca aceasta sa-ti fi blocat numarul.

Desigur, exista suficiente motive pentru care cineva ar putea sa nu raspunda imediat, dar daca mesajele si apelurile nu trec si merg direct la mesageria vocală, ai putea sa fi blocat. Desi nu poti ști cu siguranta daca cineva te-a blocat sau nu in telefon, fara sa-l intrebi, exista metode, atat pentru telefon Android, cat si pentru un telefon Iphone, prin care poti incerca sa afli.

Trebuie cunoscut ca nu exista o modalitate clara care sa determine ca ai fost blocat, prin simplu fapt ca nu vei primi o notificare, sau sa observi o atentionare in informatiile de contact ale persoanei respective. Daca acestea s-ar intampla, s-ar incalca dreptul la confidentialitate al celuilalt utilizator. Ne place sau nu, aceasta optiune este existenta in telefoane, iar ea poate sa fie o modalitate simpla de a evita apelurile de la unele persoane.

Doar ca uneori, persoana care doreste sa te contacteze, poate avea un motiv destul de intemeiat pentru a apela si de a intra in legatura. Cateodata, poate exista si o explicatie destul de sumara, fiindca persoana pe care incerci sa o contactezi, fie a oprit telefonul accidental, fie are bateria descarcata. Inainte de a incepe sa te stresezi pentru a justifica ignorarea, exista mai multe aspecte de a determina daca numarul tau este intr-adevar blocat.


Cum sti daca cineva te-a blocat in telefon

Ascunde ID apelant si efectueaza un apel
Daca nu te impaci cu ideea de a apela cu un alt numar de telefon, poti ascunde ID-ul apelant pe telefonul tau si poti apela persoana care ti-a blocat numarul. Cand apelezi utilizand ID apelant ascuns, iPhone-ul sau telefonul Android al contactului tau nu vor putea detecta numarul de telefon si apelul tau va trece.
Odata ce poti lua legatura cu cealalta parte, vei putea sa-i transmiti mesajul tau, sau sa o informezi ca ti-a blocat numarul de telefon.

Daca esti posesorul unui telefon iPhone

Prin apeluri telefonice
Cand apelezi pe cineva care te are cu numarul blocat, apelul nu va avea loc niciodata si vei fi directionat catre mesageria vocala. Daca intra automat mesageria vocala, ori daca se aude un mesaj ciudat, precum ”temporar in afara serviciului” ori ”persoana nu accepta apeluri”, atunci numarul tau a fost blocat.

Prin iMessages
Cand trimiti mesaje text cuiva care ti-a blocat numarul, pentru mesajele pe care le trimiti, vei primi de obicei una dintre cele doua notificari chiar sub mesaj, „Livrat” sau „Citit”. Primul inseamna ca mesajul text a trecut, dar destinatarul nu l-a citit inca. Cel din urma se explica de la sine. Cu toate acestea, daca o persoana te-a blocat, nu vei vedea niciuna dintre notificări. In schimb, va exista doar un spațiu gol sub text.

Cum sti daca cineva te-a blocat in telefon Android

In situatia telefoanelor cu Android este mai dificil de stabilit daca ai fost sau nu blocat prin folosirea de mesaj, deoarece acel mesaj de confirmare ”livrat” nu exista. Astfel, cea mai simpla modalitate de a afla daca numarul tau de telefon a fost blocat este sa apelezi. La fel ca si în cazul telefoanelor iPhone, daca numarul tau a fost restrictionat, atunci apelurile vor fi redirectionate catre mesageria vocala.
Acestea sunt cele mai evidente modalitati de a sti, sau de a banui, ca numarul tau a fost blocat.


Apeleaza cu un alt numar de telefon
Cel mai simplu mod de a apela pe cineva care ti-a blocat numarul este bine sa imprumuti un telefon de la altcineva si sa efectuezi un apel catre persoana care te-a blocat. Deoarece noul numar de la care suni nu este blocat, persoana de la celalalt capat va primi apelul si este cel mai probabil sa si raspunda.
Acest lucru iti va permite sa-i transmiti mesajul important celeilalte persoane, sau sa elimini neintelegerea (daca exista) dintre voi.
Cum Sti Daca Cineva Te-A Blocat In Telefon


Daca consideri interesant acest articol din blog, te asteptam cu un like pentru pagina noastra din Facebook si distribuie prietenilor pentru cat mai multa informare.

Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *