Sari la conținut

Cum consideri acest blog


Cum consideri acest blog anuntdivers, postarea la care fiecare cititor poate sa adauge un raspuns la un sondaj existent la acest articol din blog.
Se doreste a fi un sondaj care sa ne motiveze pe mai departe, iar activitatea pe care o desfasuram sa ajunga la cei care sunt interesati de noutati.

Incercam mereu sa ne documentam prin site-uri din tara si din cele de afara, pe diferite subiecte, impreuna cu ceea ce cunoastem personal, ca in final, sa aducem la cunostinta subiecte pentru cei interesati.

Avem intentia de a dezvolta in permanenta acest proiect, deoarece un blog este locul perfect in care se poate ajunge intotdeauna la audienta dorita.
Google promoveaza intotdeauna continut nou si unic, iar acest blog actualizat in permanenta, nu este altceva decat o solutie pentru construirea relatiilor cu cititorii nostri.

Pentru ce este postat acest articol si care este menirea lui?
Exista, ca la oricare site, plusuri si minusuri, doar ca dorinta noastra nu este alta decat a de a cunoaste care poate fi o simpla parere a unui cititor.


Avem parte de toate conditiile necesare care sa ne asigure un succes in munca pe care o depunem, chiar daca postarile de anunturi pe anuntdivers.ro ne mai rapesc din timp.
Insa, cel mai important pentru noi ramane cel numit „cititor”, si din aceasta cauza dorim sa imbinam activitatile pe ambele site-uri.

Chiar daca ne dorim sa fim cei mai buni in domeniile noastre si mai ales productivi, inca nu ne dam seama decat atunci cand apar opiniile.
Pe de alta parte, suntem extrem de satisfacuti de faptul ca site-ul de anunturi si acest blog anuntdivers sunt accesate din Google, un lucru care nu poate decat sa ne incurajeze pe mai departe.
Incercam mereu sa motivam motto-ul din blog, cel care se afiseaza destul de simplu prin „Devino campionul cunoasterii”.

Cum consideri acest blog

Acestea sunt doar cateva dintre aspectele pe care le-am deprins lucrand in echipa.
Am invatat sa ne adaptam la diferite situatii, sa gestionam mai bine timpul si sa aflam despre o multime de alte lucruri care ne pot fi de folos in multe situatii.
Numai ca tot ce descoperim, incercam sa si impartasim celor dornici de cunoastere si de aflare a multor situatii din viata.

Nu mai ramane decat invitatia de a vota, iar daca se considera ca nu este de ajuns un simplu vot, comentariile din articol sunt si vor fi mereu deschise.
Facem aceasta invitatie cu speranta ca s-au citit multe din articolele existente si deja s-a format o idee.
Daca inca nu s-au accesat varietatea de articole din blog, in continua crestere, cu timpul speram ca totusi se va ajunge la o cunoastere a continutului.


Numarul de articole este si va fi mereu plusat, doar din dorinta de a satisface oricare cerinta si nevoie de cunoastere.
Doar ca nu ne dorim un vot doar de dragul lui, ci facut in timp, dupa ce intradevar s-au „rasfoit” articole din categoriile dedicate.
Asadar, cum consideri acest blog, accesand acest sondaj de mai jos.
Multumim!


Cum consideri acest blog

Cum Consideri Acest Blog

Distribuie prietenilor

2 comentarii la „Cum consideri acest blog”

  1. Felicitari pentru articole!
    Am rasfoit cateva din articole si sincer consider ca sunt extrem de interessante cateva dintre ele.
    Succes si la cat mai multe postari!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *