Prima pagină » Auto » Conceptul Dacia Bigster

Conceptul Dacia Bigster

Conceptul Dacia Bigster a fost dezvaluit, un model nou SUV de 4,6 metri lungime, cu un design care uimeste pe fiecare in mare masura.
Noua masina va fi construita pe platforma CMF-B a grupului Renault-Nissan-Mitsubishi Allance, cea care va fi utilizata pentru toate vehicule Dacia.
Va avea un aspect foarte robust, cu o garda la sol substantiala, roti mari, o capota marcata si aripi largite la caroserie.
Interiorul s-ar parea sa se prezinte foarte primitor, aceasta masina fiind printre cele mai spatioase din acest segment.
Conceptul Bigster prezinta unul dintre cele trei noi modele pe care Dacia le va lansa pana in anul 2025, dincolo de noile Sandero, Logan si Spring EV, care sunt lansate anul acesta.

Bigster introduce doua elemente de stil noi si importante.
Unul dintre acestea este designul distinctiv in forma de Y al farurilor, iar celalat element este o sigla noua, formata din consoanele numelui, D si C, prezentandu-se ca si un nou ADN stilizat.
Pe langa aceste noi aspecte, cei de la Dacia declara ca acest concept se prezinta cu panouri exterioare de protectie fabricate din materiale plastice reciclate brute.

Conceptul Dacia Bigster

Iata ce a declarat Alejandro Mesonero-Romanos, Director de Design Dacia:
“Conceptul Dacia Bigster exprima viitoarea evolutie a marcii.
Este un vehicul care ofera ceea ce este esential, evocand spiritul de aventura si aducand in plus o tusa “cool”.
Bigster este dovada faptului ca un vehicul accesibil poate fi si atractiv. Noi, cei de la Dacia, credem acest lucru iar dovada este conceptul prezentat azi”.

Dacia Bigster, un concept SUV cu 7 locuri, un frate mai mare al lui Duster, si-a anunțat lansarea cu 24 de modele noi pana in anul 2025, dintre care cel putin 10 vor fi electrice.
Bigster de serie va putea fi echipat cu motorizari alternative si hibride, prin respectarea noilor norme de poluare, care sunt din ce in ce mai stricte.
Va fi produs in tara noastra, la Mioveni si va fi exportat in toata lumea.

Urmareste si alte articole din blog din categoria Auto si devino campionul cunoasterii.
Conceptul Dacia Bigster SUVConceptul Dacia Bigster SUV Conceptul Dacia Bigster SUVsuv 2025 dacia 2025
foto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.