Prima pagină » Diverse » Citire etichete vestimentare si interpretare simboluri

Citire etichete vestimentare si interpretare simboluri

Actualizat in data de 1 aprilie 2021

Citire etichete vestimentare si interpretare simboluri, inainte de a spala, usca sau calca un articol de imbracaminte si de a-l pastra in conditii bune.
Simbolurile la care se face referire in acest articol din blog, par a fi o alta limba, numai ca, instructiunile afisate pe etichete spun exact cum trebuie procedat.
Respectarea acestor instructiuni fac ca aspectul si pastrarea imbracamintei sa fie mentinute intr-o stare cat mai buna, dupa diverse tratamente repetate.

Care este rolul lor?
Din punctul de vedere al producatorului, deteriorarea articolelor de imbracaminte prin metode incorecte de tratare, poate duce la reclamatii.
Pe de alta parte, din punctul de vedere al consumatorului, instructiunile de ingrijire afisate, servesc drept ghid de folosire si curatare si influenteaza in mod pozitiv achizitia.
O tinuta vestimentara usor de ingrijit, este adesea preferata fata de cea cu proceduri de ingrijiri complicate sau greu de inteles.

Citire etichete vestimentare si interpretare simboluri

Cunoasterea semnificatiei simbolurilor de pe etichetele de imbracaminte ajuta la evitarea rezultatelor nedorite, chiar daca aceste etichete nu sunt intotdeauna clare si usor de inteles.
Ca sa nu apara intr-o brosura, din motive practice, instructiunile de pe etichete au fost comprimate tot mai mult pana s-a ajuns la simboluri.
Motiv pentru care exista multe sisteme de etichetare in intreaga lume, unele stabilite ca o reglementare pentru fiecare tara in parte, iar altele prin standarde internationale.
Ce este obligatoriu, este ca aceste etichete sa fie atasate permanent, astfel incat sa fie usor accesibile consumatorului, prin intermediul unui sistem de simboluri de etichetare uniforme si simple, indiferent de limba.
Iata cateva dintre acestea, deoarece lista poate sa continue:
Citire etichete vestimentare si interpretare simboluri imbracamintefoto

Urmand instructiunile afisate pe etichete pentru fiecare produs in parte si respectarea lor, duc catre o pastrarea a vestimentatii noi un timp destul de mult.
Ele sunt cele care au mereu aceasta sarcina, deoarece pot face o diferenta uriasa pentru perioada de timp in care imbracamintea sa dureze.
Intelegerea tesaturilor vestimentatiei este esentiala, prin intelegerea etichetelor.
Citeste si alte articole din acest blog anuntdivers si devino campionul cunoasterii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.