Sari la conținut

Cat de des se tunde un barbat


Cat de des se tunde un barbat, este o tema la care nu se poate primi un raspuns garantat, mai ales ca pentru ca parul sa arate elegant si bine îngrijit, se presupune de obicei ca vizitele la frizerie ar trebui sa aiba loc la fiecare 3-4 saptamani. Cu toate acestea, aceasta perioada nu va functiona pentru toata lumea. Frecventa vizitelor ar trebui sa fie adaptata unei anumite persoane, in functie de stilul de viata, abilitatile si preferintele ei.

Nu oricine isi poate permite vizite frecvente la frizer, fie si din cauza lipsei de timp. Unii barbati vor prefera sa mentina o frizura (coafura) cu aspect perfect pe toata perioada in care o poarta, iar altii nu vor fi deranjati de parul crescut prea mult. De aceea, fiecare dintre noi va avea nevoie de o frecventa usor diferita a vizitelor la frizer si merita sa le adaptezi.

Exista cativa factori importanti care duc catre cat de des ar trebui sa vizitezi frizerul:
– viteza de crestere a parului;
– lungimea parului;
– tipul de tunsoare preferat;

Cat de repede iti creste parul

Rata medie de crestere a parului este de obicei de 1-1,5 centimetri pe luna. Cu toate acestea, aceasta este o chestiune foarte individuala, mai ales ca exista pesoane carora parul le creste mult mai repede. La fel s cei al caror par creste mult mai lent.


Cat de repede creste parul depinde de genetica, dieta si activitatea fizica, produsele cosmetice care se folosesc, medicamentele si suplimentele, dar probabil si multi alti factori la care nu ne gandim. In plus, parul creste de obicei mai repede primavara si vara, decat toamna si iarna. Exista persoane al caror par creste intr-un ritm atat de lent, incat pot vizita cu usurinta o frizerie o data la doua luni, sau chiar mai rar.

Deci, dupa cum se poate observa, frecventa vizitelor la frizer va fi strans legata de cat de repede creste parul. Deci logic, regula este simpla. Cu cat parul tau creste mai repede, cu atat vei avea nevoie de vizite mai frecvente pentru a-ti pastra frizura intacta.

Par lung, mediu si scurt

Marea majoritate a barbatilor, ca si clienti ai unei frizerii, poarta tunsori scurte sau foarte scurte. Cu toate acestea, exista unii barbati care aleg coafuri de lungime medie si chiar isi lasa parul sa cresaca cat mai lung posibil. Persoanele care prefera coafuri foarte scurte, vor trebui sa-si reimprospateze aspectul mai des la frizer, decat persoanele care poarta coafuri medii sau lungi.

Cat de des se tunde un barbat

Sunt barbati care merg o data pe saptamana la frizer pentru a pune totul in ordine si sunt barbati care prelungesc vizita la frizerie pe un numar de luni. Cat de des merge un barbat obisnuit la frizer este greu de dat un raspuns exact. In medie, un barbat face o vizita frizerului intre doua si opt saptamani. Totul depinde de lungimea parului, de model si de viteza cu care creste parul. Cat de des trebuie sa vizitezi frizeria depinde bineinteles de stilul pe care il porti si de bugetul pe care il ai la dispozitie.


Dar cel mai important factor de luat in considerare este lungimea parului. In general, barbatii cu o tunsoare scurta se pot descurca cu o singura vizită la salon sau frizer, o data pe luna. Pentru barbatii cu tunsori de lungime medie, acest lucru poate fi mai putin frecvent, gandind ca nu va nevoie de o noua tunsoare pentru o luna jumatate pana la doua luni. Acei barbati cu tunsori mai lungi, economisesc cel mai mult in cele cateva luni intre fiecare tunsoare.


De final

O tunsoare buna da imediat un aspect bine ingrijit. Cat de des se tunde un barbat depinde, desigur, in mare masura de cat de repede creste parul si de modelul de frizura urmarit. Ca barbat, te bucuri de tarife avantajoase pentru o vizita la un salon de frizerie, mai ales din cauza frecventei vizitelor, in comparatie cu femeile.
Cat De Des Se Tunde Un Barbat
Daca consideri interesant acest articol din blog, te asteptam cu un like pentru pagina noastra din Facebook si distribuie prietenilor pentru cat mai multa informare.

Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *