Sari la conținut

Baloane minunate pentru orice ocazie


Baloane minunate pentru orice ocazie, mai ales ca baloanele sunt o modalitate simplă, dar elegantă de a adăuga culoare și personalitate. Acest articol prezinta câteva motive care te vor convinge să le folosești baloanele mai des.

E ușor să-ți umfli și pregătești propriile decorațiuni din baloane!

Baloanele din latex. Aceste se pot umfla prin mai multe modalități:

  • Cu gura. Ți balonul de gura acestuia și suflam cu putere. Trebuie să umfli balonul în funcție de dimensiunea lui. Să nu fie nici prea tare umflat (fiindcă se sparge mai ușor), dar nici prea mic (se dezumflă mai repede).
  • Cu pompă manuală. Introduci pompa în orificiul balonului. Cu o mana ți de balon și pompă, cu cealaltă tragi și împingi de pompa pentru a băga aer în balon. Asemenea ca mai sus, ține cont de dimensiunea balonului, să-l umflii cât este necesar.
  • Cu butelie cu heliu. Dacă vrei să umfli baloane din latex cu heliu, este recomandat să alegi baloane de o densitate mai mare, adică mai groase. De exemplu cum sunt baloanele metalizate, chromate. Ai nevoie de o butelie cu heliu. Majoritatea buteliilor vin cu un accesoriu special pentru umflat baloane.

Se ia butelia, se înlătură opritorul/capacul din cauciuc și se înșurubează accesoriul de baloane. Atenție, accesoriul de umflare se înșurubează până se simte o ușoară presiune, nu mai mult. Se așează balonul pe accesoriul de umflare, se ține cu mâna de gura balonului și se pornește butelia cu ajutorul rotiței în sensul acelor de ceasornic, pană se umfla balonul la dimensiunea maximă. Ulterior rotim butonul înapoi să închidem butelia.

Sunt distractiv de privit

Baloanele sunt spectaculoase și oamenii zâmbesc adesea când le privesc. În special dacă devii creativ cu ele sau folosești baloane tematice cu diverse personaje sau figurine. Trendurile actuale ne arată ca tot mai multe petreceri tematice se concentrează pe decor din baloane, prin care poți exprima diverse mesaje folosind litere, cifre sau figurine.


De exemplu, la un baby shower vezi adesea baloane cu figurina bebeluș, biberon, carucior. Sau literele It’s A boy/girl. Sau la o petrecere a burlacitelor, sunt nelipsite baloanele cu Bride to be. Iar cele și cele mai populare sunt baloanele cu cifre, de exemplu la un majorat, nu lipsesc din decor cifrele 1 și 8.

Modalitate grozavă de a-i duce pe toți în starea de spirit pentru petrecere

Unde vezi baloane, e loc de distracție. Asta e clar. E aproape imposibil să le ignori și oricat de „antisocial” ai fi, un balon colorat îți dă o stare de bine. Ce zici de 1000 de baloane colorate atunci?

Baloane minunate pentru orice ocazie

Baloanele sunt ușor de găsit și completează orice atmosferă cu tentă festiva sau chiar o cere în căsătorie, de ce nu? Probabil ai observat deja că la cel puțin 98% din evenimente (nunți, botezuri) există cel puțin un corner photo plin cu baloane. De ce? În primul rând arată spectaculos în fotografii, în al doilea rând sunt accesibile ca preț, în al treilea rând se potrivesc excelent cu alte tipuri de decorațiuni.

Există o mulțime de modele diferite din care să alegeți

Baloanele se găsesc într-o mulțime de forme, Supereroi, Unicorni, Îngerași, Inimioare, Steluțe. Acesta este cel mai mare avantaj, mai ales ca se pot adapta oricarei tematici. De curând am văzut un decor tematic cu margarete. Ce frumos! Specialiștii în decor au combinat galbenul și albul și-au dat viața unei săli de evenimente prin flori de margarete făcute din baloane și nu numai.


Se găsesc la prețuri accesibile

Un balon din latex începe de la câțiva zeci de bănuți (0,27 lei), în timp ce un balon din folie depășește 10 lei bucata.
Baloane Minunate Pentru Orice Ocazie


Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *