Prima pagină » Utile » Aplicatia Google Maps

Aplicatia Google Maps

Actualizat in data de 1 ianuarie 2021

Aplicatia Google Maps va permite semnalarea radarele de politie, prin acceptul utilizatorilor de a impartasi informatiile cu alti soferi din trafic.
Cei de la Google au decis să introduca aceasta optiune care are deja succes cu aplicatia  precum Waze, detinuta tot de Google.

Prin aceasta informatie furnizata de Google, se afirma ca atat utilizatorii care utilizeraza Aplicatia Google Maps pe Android, cat si cei pe iOS, vor putea beneficia.
„Aceasta caracteristica a fost una dintre cele mai populare pe Android si suntem încantati sa o extindem la iOS”, a declarat Google într-o postare pe blog.
Astfel utilizatorii vor putea sa raporteze din trafic radare, accidente, trafic îngreunat, strazi închise şi obstacolele de pe traseu, potrivit Business Insider

Politia din New York, Los Angeles si Asociatia Nationala a Serifilor, au trimis în luna februarie o scrisoare catre Google în care îi cereau companiei sa retraga acesta opţiune din aplicatia Waze.
Motivul invocat fiind acela ca îi ajuta pe cei care urca beti la volan si astfel vor putea sa scape nepedepsiti.

Insa, un purtator de cuvant al Google a declarat ca gigantul american considera ca astfel va contribui la eforturile de a face drumurile mai sigure, argumentand ca „informarea soferilor cu privire la radarele de viteza îi obliga sa conducă mai atenti si sa ia decizii mai sigure cand sunt pe drum”.

Daca Aplicatia Google Maps va permite semnalarea radarele de politie, noua nu ne ramane decat sa o testam.
Este posibil sa devina una dintre aplicatii pe care ne-o dorim cu totii.
Aplicatia Google Maps

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.