Sari la conținut

Agentie de Marketing Online


Agentie de Marketing Online, o agentie marketing online din Bucuresti care poate face tot ce este necesar pentru ca tu sa vinzi mai mult, indiferent de zona de activitate. Oferim, in principal, optimizare SEO, PPC, email marketing, creare site-uri plus web design si alte servicii de promovare online.

Daca nu castigi, nici noi nu castigam si trebuie sa ne crezi pentru ca niciodata agentiile de marketing profesionale nu exagereaza.

Cine suntem

SEOmark s-a nascut in 2014 ca firma de marketing online de familie cu membri fondatori Radu Ciofu si Ramona Ulici. Initial, SEOmark a fost doar agentie SEO ce oferea si cursuri (de seo), dar, intre timp, am gasit clienti alaturi de care am crescut si in prezent oferim o gama completa de servicii de marketing online.

Ce iti oferim

Servicii de Promovare Online
Creare de Site-uri si web design – Cursuri de Marketing Online – Servicii de Redactare.


Principalele servicii oferite sunt: SEO, Google Ads (ex adwords), Facebook, Content Marketing, Cursuri pe zona de marketing onine, Servicii de optimizare a conversiei.

Cream campanii de promovare online, le masuram, le optimizam si avem grija ca mesajul tau sa ajunga cat mai eficient la cati mai multi potentiali clienti si in final sa te ajute sa vinzi ce vrei tu sa vinzi.
sau… te invatam cum sa iti administrezi singur campaniile, daca iti place de noi si te inscrii la cursurile noastre.

Agentie de Marketing Online

Daca vrei sa vinzi mai mult sau sa inveti cum sa faci singur acest lucru, nu ezita sa ne contactezi! Ne gasesti si putem fi contactati prin Pagina de Contact din site!
Agentie De Marketing Online

Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *