Prima pagină » Utile » Afla rata de incidenta si restrictiile impuse

Afla rata de incidenta si restrictiile impuse

Actualizat in data de 22 aprilie 2021

Afla rata de incidenta si restrictiile impuse din localitatea ta, printr-o simpla accesare a unei pagini web care se actualizeaza zilnic.
Este un site care afiseaza ce reguli trebuie sa fie respectate in fiecare localitate, in functie de rata zilnica de incidenta Covid -19, la mia de locuitori.

Asa cum poate multi stim, incepand din data de 28 martie 2021, autoritatile romane au introdus noi restrictii anti-COVID-19, care se aplica in functie de rata de incidenta.
Cu alte cuvinte, despre numarul cumulat al cazurilor noi in ultimele 14 zile, raportat la mia de locuitori, corespunzatoare fiecarei localitati din tara.

Afla rata de incidenta si restrictiile impuse

Secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, a anuntat ca în localitatile unde incidenta de infectare cu COVID-19 trece de 4 la mie, circulatia in zilele de vineri, sambata si duminica, va fi permisa pana la ora 20.00, iar activitatea operatorilor economici se va desfasura pana la ora 18.00.
Tot el a mai adaugat ca, in cazul in care se va depasi incidenta de 7,5 la mia de locuitori, masurile vor fi valabile si in timpul saptamanii.
Secretarul de stat a precizat ca imediat ce se va publica in Monitorul Oficial hotararea de guvern care prevede noile restrictii, localitatile trebuie sa aplice imediat aceste masuri, lucru care s-a si intamplat.

Sunt multe de discutat pe acest subiect, insa acest articol din blog este dedicat numai despre cum poti sa afli rata de incidenta si restrictiile impuse.
Nu ramane decat sa accesezi site-ul respectiv printr-un simplu click pe Restrictii

Ai putea citi, de asemenea:
Informatii privind COVID-19
Vanzari pe timp de pandemie Covid-19
Despre aplicatia Signal
Ce faci in timpul unui cutremur
Tarif permis-certificat inmatriculare auto
Pe Facebook ne-ai dat Like?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.