Betoniera Temp HCM 400 150 litri 850 W

Betoniera Temp HCM 400 150 litri 850 W, un model mai mic de betoniera pregatit de pregatit amestecul in muncile de constructii. Betoniera HCM 400 este confectionata din materiale de inalta calitate.

Partile principale sunt: cuva fabricata din doua parti, cadrul si volanul confectionate din metal, iar alte elemente sunt confectionate din plastic, ceea ce este special conceput pentru asigurarea sigurantei electrice.

Cuva metalica cu corana din fonta poate fi inclinata 360 de grade si blocata in 14 pozitii de inclinatie, in functie de nevoie.
Pentru a o folosi si de a o avea pe timp indelungat, de la proiect la proiect, recomandarea este sa fie pozitionata pe o suprafata orizontala inainte de a incarca materialul.
Servirea de lunga durata a motorului si structurii cadrului, depind de echilibrarea centrului de greutate in timpul lucrului.Avantajul primar al acestui model este structura suportului metalic care este turnat dintr-o singura bucata.Aceasta presupune mai putine jonctiuni cu suruburi, prin urmare o stabilitate mai buna. Zona de lucru al angrenajului este protejata de o masca de plastic, rostul careia este sa nu patrunda mizerie sau chiar capetele textile ale echipamentului si imbracamintii de lucru. Fapt care poate rezulta in accidentari grave.Cea mai importanta parte a modelului de betoniera Temp HCM 400 este motorul cu transmisie prin curea, care se conecteaza usor la axul cuvei si este izolat ermetic pentru a preveni patrunderea umezelii.


Date tehnice
:
– tensiune de alimentare: 230 V / 50 Hz;
– putere motor: 850 W;
– capacitate bruta: 150 l;
– capacitate neta: 140 l;
– carcasa motor: plastic;
– coroana: fonta;
– gatul tamburului 328 mm;
– viteza rotirii 26,6 rot/min;
– greutate 51 kg;
Livrarea se face prin curier, dupa plasarea cu succes a comenzii, la adresa specificata de dumneavoastra.
Tariful este de 25 de lei pentru un colet, iar toate comenzile cu valoare de peste 500 de lei beneficiaza de transport gratuit.Comanda acum si totodata vei descoperii o intreaga varietate de scule cu actionare pneumatica.
Acceseaza si Pagina Oficiala AnuntDivers, locul cu multe articole postate.
betoniera temp hcm 400 150 litri 850 w