Apartament 3 camere zona Tomis Nord

Apartament 3 camere zona Tomis Nord, un apartament deosebit, complet decomandat, situat intr-un bloc nou din zona Tomis Nord in vecinatatea Salii Polivalente din Constanta.
Un imobil oferit spre vanzare de catre Agentie imobiliara Actual Real Estate.

Detalii apartament

– An Constructie: 2021;
– Tip Imobil: Bloc;
– Destinatie: Locuinta;
– Nr. etaje imobil: 5;
– Etaj: 2/5;
– Suprafata utila: 107 mp;
– Confort: lux;
– Compartimentare: decomandat;
– Numar Camere: 3;
– Numar Bai: 2;
– Numar Balcoane: 2;

Caracteristici generale

– Izolatii termice: Exterior;
– Stadiu: Finalizat;
– Ferestre: Aluminiu;
– Pereti: Glet;
– Usa intrare: Metal;
– Pardoseli: Sapa;
– Incalzire: Centrala proprie, Incalzire pardoseala;
– Bucatarie: Da, Inchisa;
– Locuri Parcare: 2/Garaj subteran;
– Interfon: da;
– Lift: da;
– Servicii: administrare;

Apartament 3 camere zona Tomis Nord

Zona amplasarii acestui apartament este in continuta dezvoltare, avand in imprejurimi supermarketuri ( Kaufland, Auchan, Profi, Penny) si Vivo Mall.
Imobilul dispune de locuri de parcare supraterane si subterane ce pot fi achizitionate separat.

Structura de rezistență este formată dintr-un sistem mixt de cadre și diafragme din beton armat, iar înaltimea liberă este de 3,06 m. Inchiderile exterioare sunt realizate din zidărie BCA YTONG de 25 cm /compartimentarile interioare din BCA YTONG de 15 cm / izolare termica și fonica, rezistente în timp la intemperii sau acțiuni mecanice – și fațada din panouri de polistiren placate cu ciment.

Tâmplarie din profile aluminiu cu geam tripan. Ușa metalica la intrarea în locuința/pardoseala la nivel de șapa/ pereți la nivel de glet de finisaj/balcoane / logii – finisate complet/fiecare apartament va fi dotat cu centrala termica proprie în condensație și încalzire în pardoseala/instalații electrice, termice, sanitare și de gaz/contorizari individuale la energie electrica, apa și gaz.

Balcoane/terase cu balustrade din sticla securizata si pardoseala epoxidica./2 lifturi automate cu fotocelule cu statii la toate nivelurile, inclusiv cu acces la subsol catre locurile de parcare.

Rezervă de apa potabila/adapost de aparare civila stații hidrofor si rezervor de apa pentru consumul de apa menajer pentru situatii de urgenta in caz de defectiuni zonale

Supraveghere video cu ajutorul camerelor amplasate la subsol si parter/spațiile comune, amenajarile exterioare, instalațtiile aferente subsolului și parcarile vor fi predate la cheie.

Pret vanzare 130 000 Euro + TVA!
Pentru cat mai multe detalii, exista numarul de telefon 0727 034 488

apartament 3 camere zona tomis nord

Pentru mai multe imagini si detalii, click pe Apartament Tomis Nord