Sari la conținut

Apartament 2 camere zona Tomis Nord


Apartament 2 camere zona Tomis Nord, in vecinatatea Salii Polivalente, intr-o locatie in continua dezvoltare, avand in imprejurimi supermarketuri (Kaufland, Auchan, Profi, Penny) si Vivo Mall. Un imobil oferit spre vanzare de catre Agentia imobiliara Actual Real Estate Constanta.

Detalii apartament

– Zona: Tomis Nord;
– An Constructie: 2021;
– Tip Imobil: Bloc;
– Structura: Cadre;
– Etaj: 3/3;
– Nr. etaje imobil: 3;
– Suprafata utila: 81 mp;
– Confort: lux;
– Compartimentare: decomandat;
– Numar Camere: 2;
– Numar Bai: 1;
– Numar Balcoane: 1;

Caracteristici generale

– Izolatii termice: Exterior;
– Stadiu: Finalizat;
– Ferestre: Aluminiu;
– Pereti: Glet;
– Usa intrare: Metal;
– Pardoseli: Sapa;
– Incalzire: Centrala proprie, Incalzire pardoseala;
– Locuri Parcare: 1/Garaj interior;
– Acces: Mixt;
– Interfon: da;
– Lift: da;
– Servicii: administrare;

Apartament 2 camere zona Tomis Nord

Apartament complet decomandat, situat intr-un bloc nou, care dispune de locuri de parcare supraterane si subterane ce pot fi achizitionate separat.

Structura de rezistență este formată dintr-un sistem mixt de cadre si diafragme din beton armat, iar înaltimea liberă este de 3,06 m/ închiderile exterioare sunt realizate din zidărie BCA YTONG de 25 cm /compartimentarile interioare din BCA YTONG de 15 cm / izolare termica sși fonica, rezistente în timp la intemperii sau acțiuni mecanice – si fațada din panouri de polistiren placate cu ciment.

Tâmplarie din profile aluminiu cu geam tripan. Usa metalica la intrarea în locuința/pardoseala la nivel de șsapa/ peretți la nivel de glet de finisaj / balcoane / logii – finisate complet / fiecare apartament va fi dotat cu centrala termica proprie în condensatie sși încalzire în pardoseala / instalatii electrice, termice, sanitare si de gaz / contorizari individuale la energie electrica, apa si gaz.

Balcoane / terase cu balustrade din sticla securizata si pardoseala epoxidica. 2 lifturi automate cu fotocelule cu statii la toate nivelurile, inclusiv cu acces la subsol catre locurile de parcare. Rezervă de apa potabila / adapost de aparare civila statii hidrofor si rezervor de apa pentru consumul de apa menajer pentru situatii de urgenta in caz de defectiuni zonale.

Supraveghere video cu ajutorul camerelor amplasate la subsol si parter / spatiile comune, amenajarile exterioare, instalatiile aferente subsolului si parcarile vor fi predate la cheie.

apartament 2 camere zona tomis nord

Pentru mai multe imagini, detalii si valabilitate anunt, click pe Apartament 2 camere Tomis

Pret vanzare 93 500 euro + TVA!
Pentru mai multe detalii, putem sa fim contactati la numarul de telefon 0722 722 868