Prima pagină » Casa si Gradina » Scule si Unelte » Aparat pentru facut hamburger

Aparat pentru facut hamburger

Aparat pentru facut hamburger, marca Yato YG-03400, un dispozitiv cu un diametru de 100 mm si util in orice instalatie gastronomica.
Un aparat specializat in prepararea hamburgerilor, fie din carne tocata, sau din peste ori legume.
Toate componentele presei de carne YATO care vin in contact cu produsele alimentare sunt fabricate din materioal otel inoxidabil.
Un aspect care face mult mai usor pastrarea curateniei si garantarea unui nivel ridicat de igiena.

Carcasa inferioara este realizată din aluminiu anodizat, fapt care asigura o constructie solida si o perioada lunga de utilizare.
Datorita formei si constructiei speciale, presa formeaza hamburgeri cu diametrul de 100 mm.
Prin umplerea masinii cu o portiune masurata a cartusului, se obtine intotdeauna o forma rotunda si uniforma, asigurand o repetare perfect a procesului.

În plus, masina detine un recipient special incorporat pentru discurile de hartie, folosite pentru a separa hamburgerii pregatiti unul de celalalt.
Acest lucru ii impiedica sa se lipeasca si ii protejeaza de contactul direct cu mainile, crescand astfel semnificativ nivelul de igiena profesionala.

Plasarea containerului direct la presa permite accelerarea semnificativa a muncii si cresterea eficientii. Aparat pentru facut hamburger este echipat cu patru picioare de cauciuc antiderapant, fapt ce asigura stabilitatea si impiedica miscarea dispozitivului in timpul functionarii.

Aparat hamburger pret 530,21 lei
Se ofera transport gratuit!
Pentru mai multe detalii, click pe aparat hamburger
Acceseaza ebricolaj si alege dintr-o gama variata de produse la preturi avantajoase!
Aparat pentru facut hamburger