Sari la conținut

Aduc rulote la comanda


Aduc rulote la comanda din Olanda, prin deplasari efectuate impreuna sau fara potentialii cumparatori, cu servicii aferente selectiei si de consiliere. Toate aceste servicii oferite, se practica in masura posibilitatilor si a timpului personal disponibil. Incerc sa ofer cat mai multa seriozitate si de acea pretind acest lucru si din partea celor care doresc sa colaboreze pe aceasta nisa de rulote second hand.

Aduc rulote la comanda

Ofer gratuit serviciile aferente selectiei si celor de consiliere, prin sfaturi si detalii, dar si a formalitatilor actelor. Pentru orice informatii care se doresc aflate prin convorbiri pe acest subiect „Aduc rulote la comanda”, exista numarul de telefon 0724 170 704, la care se poate suna intre orele 09-21.

Daca indragesti acest hobby despre rulote si doresti sa afli cat mai multe, citeste blogul dedicat rulote, printr-un simplu click pe BlogRulote, si vei descoperii articole care sfatuiesc si indruma. Sau, aboneaza-te la canalul Youtube BlogRulote si poti sa urmaresti videoclipuri cu prezentari rulote noi si second hand, filmate in Olanda si Germania.
aduc rulote la comanda