Prima pagină » Diverse » Anunturi Diverse » Adauga anunt gratuit

Adauga anunt gratuit

Adauga anunt gratuit pe site Anunturi Diverse Gratuite iar el va fi promovat online si cu sanse sporite pentru o vanzare rapida a articolului, sau pentru serviciile oferite.
Oricare anunt postat in site Anunturi Diverse Gratuite este afisat prin grupuri Facebook, pe pagina noastra cu peste 20 000 de abonati si pe alte retele socializare, gen Linkedin, Twitter, etc..

De ce acest articol?
Exista un singur motiv si anume faptul ca am observat modul greoi de abordare in a descoperi in site pagina dedicata de trimitere anunt.
Dovada stau email-urile pe care le-am primit si care eafiseaza mesaje cu referire la optiunea de a adauga un anunt gratuit in site.

Adauga anunt gratuit

Astfel am luat decizia de a crea acest articol si de a face de asa natura ca el sa fie afisat permanent pe prima pagina.
Nu se mai afiseaza in acest articol tot ce s-a scris in cel care face referire directa la acest subiect.
Pur si simplu, pentru a afla care sunt pasii de urmat, se poate da un simplu click pe Adauga anuntul tau
Trebuie sa fie fiecare constient ca daca doreste sa obtina oferte la ceea ce posteaza, pe langa etapele existente in link-ul de mai sus, un cumparator doreste intotdeauna sa afle cat mai multe informatii.
Un anunt de calitate sporeste intotdeauna in mare masura sansele.
Pentru a nu fi deranjat cu mesaje, incearca sa oferi tuturor informatiile necesare in sectiunea de detalii ale anuntului.
Adaugarea de imagini clare si din toate unghiurile, aduce mereu un plus oricarui anunt.
Incearca si specifica dacă pretul produsului este negociabil sau nu, deoarece aceasta este o intrebare frecventa pe care cumparatorii o adreseaza.

Anuntul trimis spre postare si fara cele afisate mai sus, nu va fi acceptat, deoarece ne dorim sa promovam anunturi care sa poate fi indexate de Google si bineinteles sa ofere calitate.
Nu ne dorim sa suparam pe nimeni prin astfel de metode, doar ca vrem sa fim profesionisti in ceea ce ne-am propus sa facem.

De retinut!
Un cumparator doreste mereu sa afle cat mai multe informatii inainte de a contacta pe vanzator (autorul articolului), iar un anunt de calitate si bogat in continut, va aduce un plus intotdeauna.